Stremmingen A29 en aangepaste openingstijden

In 2023 zijn, zowel de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel aan groot onderhoud toe. De brug en de tunnel zijn wat leeftijd betreft aan het eind van de hun levensduur en dus zullen er grote renovaties moeten worden uitgevoerd om zo beide objecten weer jaren mee te laten gaan.

Dit brengt ook voor ons tijdens de algehele afsluitingen ook zeker problemen met zich mee. Toch proberen we de hinder zoveel mogelijk te beperken en zullen we onze vakantie sluiting ook in deze periode plannen.

Leveringen van leveranciers

Leveranciers voor de grondstoffen van onze producten bevinden zich respectievelijk in Brabant, Zeeland en de regio Rotterdam. Voor welke leverancier dan ook, we moeten ten alle tijden gebruik maken van brug en tunnel om onze voorraad op orde te kunnen houden. Ondanks we in overleg zijn met onze leveranciers over praktische oplossingen zal het niet altijd lukken om tijdens algehele afsluitingen optijd onze grondstoffen binnen te hebben waardoor vertraging van leveringen kan ontstaan. Hoeveel deze vertragingen kunnen oplopen weten we nu uiteraard nog niet maar we proberen u natuurlijk zo snel als mogelijk van dienst te zijn. Ons advies luid wel, bestel uw producten ruim van te voren zodat u niet snel zonder producten komt te zitten. Zie onderstaand schema wanneer de algehele afsluitingen zijn en bij ons de grootste hinders zouden kunnen ontstaan.

Toegangswegen naar de molen en afsluitingen

Hoewel de molen in een dorp in de verre polder staat zal deze toch wat lastiger te bereiken zijn. Wegen in en om de Hoeksche Waard zullen vollopen met grote vertragingen tot gevolg. Wij doelen hoofdzakelijk op de gehele N217 vanaf de Kiltunnel tot het veer van Nieuw-Beijerland naar Hekelingen. De wachttijden voor de pont zullen flink oplopen waardoor de N217 tussen Oud-Beijerland en Nieuw-Beijerland volledig stil komt te staan op drukke momenten. Advies is om de molen te benaderen via de binnendoor wegen om de tijdsschade enigzins te beperken. Toch zullen diverse wegen worden afgesloten om sluipverkeer een halt toe te roepen.

Aangepaste openingstijden

Zaterdag 17 juni zijn wij de gehele dag gesloten in verband met een vermoedelijk te kort aan grondstoffen.

Donderdag 22 juni hebben wij een extra openingsdag van 11:00u - 16:00u

Zaterdag 1 juli zijn wij de gehele dag gesloten

Woensdag 5 juli hebben wij een extra openingsdag van 11:00u - 16:00u

Donderdag 20 juli hebben wij een extra openingsdag van 11:00u - 16:00u

Van vrijdag 21 juli tot en met vrijdag 4 augustus gaan wij met vakantie. Ook webshop orders worden dan niet verzonden. Gelieve hier rekening mee te houden met uw persoonlijke voorraad.

Gezien begin augustus de Haringvlietbrug weer open zou moeten zijn hebben we voor de afsluiting van de Heinenoordtunnel geen bijzonderheden gepland omdat we dan het grotste deel van de voorraad weer zonder problemen kunnen afhalen bij onze leveranciers. Wij vragen u wel met klem om deze pagina even in de gaten te blijven houden voor eventuele wijzigingen.

 

© 2013 - 2023 Strijker Korenmolenaars | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel